Pusetle kayak keyfi

Erzurum'da küçük Yiğit Alp'in pusetle kayak keyfi renkli görüntüler oluşturdu.

admin
admin
19 Ocak 2021 Salı 07:18
Pusetle kayak keyfi

Erzurum'da, etkili olan kar yağışını fırsata çeviren bir babanın kızak olarak bir bebek pusetini kullanması renkli görüntüler oluşturdu.

Kentte 4 gündür aralıklarla devam eden ve sabah saatlerinde etkisini artıran kar yağışı hayatı zorlaştırmasının yanı sıra vatandaşların da eğlenceli anlar yaşamasını sağladı.

Kar yağışını fırsata çeviren bazı aileler kar topu oynayıp kızakla kayarak eğlenceli anlar yaşadı.

Şehrin merkez ilçesi Yakutiye'de yaşayan baba Yunus Emre Yıldız da kar yağışı sonrası 2 yaşındaki oğlu Yiğit Alp ile sokağa çıkıp karın tadını çıkardı.

Baba Yıldız'ın, küçük oğlu Yiğit Alp'i kızak gibi kullandığı pusete koyup iple çekerek kaydırması renkle görüntülere yol açtı.

Yunus Emre Yıldız, AA muhabirine, uzun süredir bekledikleri yoğun kar yağışının heyecanını yaşadıklarını, puseti kızağa çevirerek bu heyecanı ailece eğlenceye dönüştürmek belirtti.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumKarKayakPuset
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.