Profesör böreği!

Profesör böreği!

admin
admin
14 Mart 2018 Çarşamba 12:28
Profesör böreği!

Vedat REFAYELİ

Bir tek profesörün bile bulunmadığı BESYO olarak bilinen Spor Bilimleri Fakültesi’nin de artık bir profesörü var. Kurulduğu günden beri görev yaptığı Fakülte’de doçentlik de yaşayan İlhan Şen, profesör ünvanını da alarak ‘an itibariyle’ BESYO’nun tarihine geçti. 1994 yılında Araştırma Görevlisi olarak akademik hayata başlayan Doç.Dr.İlhan Şen’in profesörlük rüyası nihayet gerçekleşti.

Böylelikle bugüne kadar profesör olmadığı için hep başka branşlardaki profesörlerin dekanlık yaptığı fakültenin artık dekanlığa yaklaşan bir ismi çıkmış oldu. Halen Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretimi Anabilim Dalı Başkanı olan çiçeği burnundaki profesör İlhan Şen’i ilk kutlayan fakültedeki öğretim görevlisi arkadaşları oldu.

Şen, profesörlük ünvanı sebebiyle fakültedeki arkadaşlarına Erzurum’un meşhur su böreğinden ikram etti, mutluluğunu akademisyen arkadaşlarıyla paylaştı.. Yancı olarak şahsen ben, Şen hocam ile birlikte böreği yapan ablamızı, başarılı çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum!

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumBörekProf
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.