Palandöken'de yeni yıl coşkuyla kutlandı

Dünyanın sayılı kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken'de, yeni yıl kutlamalarında havai fişekler eşliğinde meşaleli kayak gösterisi yapıldı.

admin
admin
01 Ocak 2020 Çarşamba 10:10
Palandöken'de yeni yıl coşkuyla kutlandı

Rusya, İran, Gürcistan ve Orta Doğu ülkelerinden turistler ile farklı illerden gelen çok sayıda vatandaş, kar üzerinde dans ederek yeni yılı kutladı.

Dünyanın sayılı kayak merkezleri arasında yer alan Erzurum'daki Palandöken'de yılbaşı coşkuyla kutlandı.

Rusya, İran, Gürcistan ve Orta Doğu ülkeleri ile yurt içinden çok sayıda turist, yeni yıla Palandöken Dağı'ndaki kayak merkezinde girmeyi tercih etti.

Yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan Palandöken'deki Sway, Dedeman, Polat ve Palan otellerinde düzenlenen yılbaşı programlarında, misafirler doyasıya eğlendi.

Gala yemeğiyle başlayan etkinliklerde, canlı müzik, oryantal ve animasyon gösterileri yapıldı. Meşaleli kayak ve havai fişek gösterileriyle renklendirilen gecede, yerli ve yabancı turistlere kar üzerinde çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Hava sıcaklığının sıfırın altında 13 derece olmasına rağmen yerli ve yabancı turistler kar üzerinde dans ederek yeni yılı kutladı.

Editör

Son Güncelleme: 01.01.2020 22:54
Anahtar Kelimeler:
ErzurumPALANDÖKENYeni Yıl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.