Palandöken'de kayak yoğunluğu

Kısa süre önce sezonun açılmasıyla hafta sonunu fırsat bilen yerli ve yabancı kayakseverler, Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Palandöken'e akın etti.

admin
admin
16 Aralık 2017 Cumartesi 19:06
Palandöken'de kayak yoğunluğu

Kısa süre önce sezonun açılmasıyla hafta sonunu fırsat bilen yerli ve yabancı kayakseverler, Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Palandöken'i doldurdu.

Bir süre önce etkili olan kar yağışı ve otellerdeki suni karlama sistemleriyle kar kalınlığının 37 santimetreyi bulduğu Palandöken'de, hafta sonu tatilini fırsat bilenler bölgedeki tesislere akın etti.

Otellerin kayak pistlerini dolduran çok sayıda turist, hava sıcaklığının 2 derece olduğu bugün pistlerde çocuklarıyla eğlenceli anlar yaşadı.

Kızak, snowboard, ve kayak takımlarıyla kayak yapmanın keyfinin yaşayanlar, otellerdeki müzik dinletisi gibi etkinliklere katılarak da eğlendi.

Kayak yapmaya gelen İstanbul'dan gelen moda fotoğrafçısı Lara Sayılgan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk defa Erzurum'da bulunduğunu ve ortamın güzel olduğunu söyledi.

Sayılgan, iş nedeniyle Erzurum'da bulunduğunu belirterek "Özellikle gençleri görünce insan çok motive oluyorum. Kayak takımlarıyla yarışıyorlar ve bence ülkemiz adına çok güzel bir gelişme diye düşünüyorum. Gelirken sis yüzünden rötarlı geldik ama sis olmasa çok şahane çünkü 15 dakika sürüyor havalimanından buraya gelmek." diye konuştu.

Yıldırım Avcı da hafta sonlarını eğlenceli hale getirmek için kayak yaptığını ve çok güzel bir ortam olduğunu ifade etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.