PALANDÖKEN'DE KAYAK VE KIZAK SEZONU AÇILDI

Erzurum Palandöken Kayak Merkezinde kayak ve kızak sezonu açıldı.

admin
admin
06 Aralık 2015 Pazar 15:17
PALANDÖKEN'DE KAYAK VE KIZAK SEZONU AÇILDI
Erzurum Palandöken Kayak Merkezinde kayak ve kızak sezonu açıldı. 

Erzurum'da hafta başında etkili olan karla sezonu açan Palandöken Kayak Merkezi'nde, kış sporları tutkunları kayak yapmanın keyfini yaşadı. Türkiye'nin önde gelen kış turizmi merkezleri arasında yer alan Palandöken Kayak Merkezi, hafta başında etkili olan kar yağışla sezonu açtı. Yaklaşık 40 santimetre kar kalınlığına ulaşan merkez, hafta sonu tatilini fırsat bilen pek çok kayak ve kızak severi ağırladı.

Palandöken’de suni karlama sistemiyle pistlere yapay kar yağdırılarak gece da kayak yapma imkanı sunuluyor.

Türkiye’nin değişik illerinden Erzurum’a gelen kayak severler, “Burada karın tadını çıkarıyoruz” dediler.
YERLİ TURİSTLERİN KARTOPU KEYFİ

Erzurum’a yurdun değişik illerinden gelen yerli turistler, kartopu oynayarak karın tadını çıkardı. 

Kar ve soğuk havanın etkisini sürdürdüğü Erzurum’da, yerli turistler kar keyfi yaşıyorlar. Cadde ve sokaklarda belediye ekipleri karla mücadele çalışmasına aralıksız devam ederlerken, özellikle başka şehirlerden gelenler için de kar neşe kaynağı oluyor.

Tekirdağ’dan bir düğün için Erzurum’a gelen ve karlı zeminde uzun süre kartopu oynayan vatandaşlar, “Erzurum kar, kış, soğuk havasıyla meşhur. Burada kartopu oynamak, karın tadını çıkarmak bizler için güzel oldu” dediler.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.