ÖZSOY AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) Başkanı Feridun Fazıl Özsoy’un kızı Şebnem Özsoy, hayatını Burak Horzum ile birleştirdi.

admin
admin
25 Eylül 2016 Pazar 17:24
ÖZSOY AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Palandöken Sway Otel’de yapılan kına ve düğün törenine Vali Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muammer Yaylalı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Koçan, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, Avukat Tuncer Aktaş, Kalp Cerrahı Prof. Dr.Durkaya Ören, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat, Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanı Erdal Güzel, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Ergun Ata, Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaattin Aslan, Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Genç, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Burhan Akyıldırım, Erzurum’dan ve bölge illerinden yerel ve yaygın basın kuruluşlarının bölge ve il temsilcileri, Özsoy ve Horzum aileleri ile davetliler katıldı.
Şebnem Özsoy’un Burak Horzum ile hayatını birleştirdiği düğün töreninde Erzurum Bar Ekibi gösteri yaparken baba Özsoy, Bar şiirini seslendirdi. TRT Sanatçıları Yıldız Demirkol Savaş ile Kenan Tuna yöre türkülerinden bir demet sunduğu gecede, TRT Erzurum Radyosu Müdürü İsmail Bingöl de sevda üzerine bir şiir okudu. Halayların çekildiği program kına organizasyonu ile sona erdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abubekir 2018-10-03 14:23:54

Allah mutlu mesut etsin