ÖNAL AİLESİNDEN GÖRKEMLİ ERZURUM DÜĞÜNÜ

Erzurumlu Önal aile fertlerinden Cevat Önal’ın oğlu Hüseyin Önal’a İstanbul’da görkemli bir düğün yapıldı.

admin
admin
07 Kasım 2016 Pazartesi 09:52
ÖNAL AİLESİNDEN GÖRKEMLİ ERZURUM DÜĞÜNÜ
Önallar AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Önal’ın oğlu Hüseyin Önal ile Adana’lı Şahbaz Ailesinin kızları Merve Şahbaz, İstanbul Divan Asia Otel’de yapılan muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.
Katılımın çok yoğun olduğu gecede Önal ve Şahbaz ailelerinin dostları genç çiftleri bu güzel ve özel günlerinde yalnız bırakmadılar. Bütün ayrıntıların incelikle düşünüldüğü düğünde Erzurum’un sevilen sanatçıları İbrahim Erkal ve Burhan Topal’ın yanı sıra tiyatro sanatçıları ve güldürü ustaları Murat Balkuş ve Cumhur Seval esprileri ile salondakilere keyifli anlar yaşattılar.
Erzurum Bar ekibi gösterisinin ardından sahne alan İbrahim Erkal ve Burhan Topal seslendirdikleri şarkılarıyla davetlilere keyifli anlar yaşattılar. Daha sonra Maltepe Erzurumlular Vakfının Kadın Folklör ekibi kadın barlarından oluşan gösterilerini sergilerdiler.
Düğüne Adavapuru Şakir’in yeni çıkacak şiir albümünden okuduğu bir şiir damgasını vurdu. Kızım Gelecek isimli şiir düğün sahipleri ve misafirlerin bir çoğunu göz yaşlarına boğarken salonda duygu rüzgarı estirdi.Çiftlerin nikahını Pendik Belediye Başkanı Dr. S. Kenan Şahin kıyarken nikah şahitliğini ise İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı ve İsfalt Genel Müdürü Ahmet Ağırman, Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakıf Başkanı Süha Dengizek, Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak ve Hüseyin Şahbaz, Murat Şahbaz yaptı.
Medya, Siyaset, Sanat, Spor ve iş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği düğün gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Düğüne B.B Erzurum Spor başkanı Ali Demirhan Yönetim Kurulu üyesi Abiş Hopikoğlu ve B.B.Erzurum Spor İstanbul çalışma grubu başkanı Mustafa Macit ile birlikte katıldı. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.