O şimdi tam Erzurumlu!

O şimdi tam Erzurumlu!

admin
admin
26 Haziran 2019 Çarşamba 00:17
O şimdi tam Erzurumlu!

Vedat REFAYELİ

Erzurum’u mesken tutan ve bulunduğu süre içerisinde sadece paten camiasına değil dadaşlara da kendisini sevdiren Sürat Pateni Milli takım Başantrenörü Anna Lukanova, koyu bir çay tiryakisi çıktı.

Aslen Bulgar doğumlu ama Polonya vatandaşı olan Anna Lukanova, 6 ayı aşkın bir zamandır görev yaptığı milli takımda Erzurumluların tüm alışkanlıklarını edindi, tam bir Erzurumlu oldu.

Tereyağlı su böreğini çok seven, her fırsatta hamur işi tatlıları tadan Anna, ayı da artık kıtlama içmeyi öğrendi. Kıtlama çay içme konusunda federasyonun bir temsilcisi olarak elbette benim de katkılarım olmadı değil. Ona kıtlama ay içimi konusunda bir-iki seansım oldu.

Bir alıştı pir alıştı. Çay içerken onu bir Erzurumlu gibi kıtlama içerken görürsünüz. O kadar yani!

Sempatik milli takım hocasını bir yabancı olmasına rağmen kıtlama çay içerken görenler çok şaşırıyor ve hayranlıklarını gizleyemiyorlar.. Hele de gelenek ve göreneklerimize ne denli saygılı olduğunu görenler, onu daha çok bağırlarına basıyorlar.

Onu yakından tanıdığınızda inanıyoruz ki siz de çok seviyoruz.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.