O Erzurum’da ciritin Sergen Yalçın’ıydı!

O Erzurum’da ciritin Sergen Yalçın’ıydı!

admin
admin
28 Ağustos 2018 Salı 13:23
O Erzurum’da ciritin Sergen Yalçın’ıydı!

"O Erzurum’un gelmiş geçmiş çok iyi bir ciritçisiydi. O bir efsaneydi’’. Bunu kim diyor, Erzurum Atlıspor Kulübü Başkanı İrfan Dedeoğlu diyor. Kimin için diyor, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Gani Gündoğdu için. Gani Gündoğdu ağabeyi ben de tanırdım, ama doğrusu öyle İrfan Dedeoğlu’nun dediği gibi iyi bir ciritçi olduğunu bilmiyordum. Hiç de onca özel sohbetlerimiz olmuş, bahsetmezdi ondan. Gürcükapı semtinde bir aracın çarpması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede iki hafta sonra vefat eden Gani Gündoğdu’ya Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Bu arada, ata sporlarımızdan ciritte öylesine marka bir isim olan Gani ağabeyi için yine İrfan Dedeoğlu, onların dışında şöyle de dedi:

‘’Futbolda nasıl Sergen Yalçın efsanesi var, o da ciritin Sergen Yalçın’ıydı! Bir cirit müsabakasında 2 bin kişi olsaydı en az bin kişisi onu izlemeye gelenlerdi. Hepimiz hep onun gibi bir ciritçi olmak istemişizdir. Attığını vuran bir sporcuydu. Doğrusu bu dediklerim eskidendi. Son yıllarda cirit yapmıyordu. Onunla aynı sahada cirit oynama şerefine de eremediğim için kendi adıma üzülüyorum’’.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.