NİSAN AYINDA KAYAK KEYFİ

Dünyanın ve Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden Konaklı ve Palandöken Kayak Merkezlerinde kayak keyfi nisan ayında da devam ediyor.

05 Nisan 2014 Cumartesi 13:38
NİSAN AYINDA KAYAK KEYFİ
Geçen hafta sonu yağan karla birlikte Erzurum'daki kayak merkezlerinde bulunan bütün pistlerde kayak imkanı bulunuyor. Otellerin pistlerinde yapılan ışıklandırma sayesinde ise kayak keyfi 24 saat kesintisiz sürüyor.

Hafta sonu olması dolayısıyla birçok kayakseverin akın ettiği Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinin uzun bir süre daha cıvıl cıvıl olması bekleniyor.

Nisan ayında Türkiye’de sadece Erzurum’da kayak ve snowboard yapma imkanı olduğunu belirten yerli ve yabancı turistler, "Palandöken’de nisan ayı olmasına rağmen kar kalınlığı kayak yapmak için ideal seviyede. Batı illerinden toplanarak kayak için Erzurum’a geliyoruz. Palandöken’i kayakseverlere tavsiye ederiz" diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 05.04.2014 13:39
Anahtar Kelimeler:
ErzurumPALANDÖKENKarNisan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.