Nikah dairesinde 08.08.2018 yoğunluğu

Erzurum’un Yakutiye ilçesinde Evlendirme Dairesi, 08.08.2018’de nikah kıydırmak isteyen çiftlerle dolup taştı.

admin
admin
08 Ağustos 2018 Çarşamba 14:10
Nikah dairesinde 08.08.2018 yoğunluğu

Yakutiye Belediyesi Evlendirme Dairesinde, 08.08.2018’de 18 çiftin nikahı kıyıldı. Yakutiye Belediyesi Nikah Dairesine aylar öncesinden müracaat eden çiftler, mutlu günlerini unutulmaz ve farklı kılmak istediklerini belirtti. Belediye yetkilileri, bu özel güne çiftlerin yoğun ilgisinin olduğunu belirtti.

İlk nikah bugün sabah 09.30’da başlarken işlemler yarım saat aralıklarla devam edecek. İlçedeki son nikah saati ise 16.30 olarak belirlendi.

Saat 09.30’da Zeynep Kesen-Bahadır Özbenni çiftinin nikahını kıyan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, "Çiftimize bu mutlu günlerinde mutluluklar diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çiftimize de 4 çocuk yapmalarını öneriyorum" dedikten sonra evlenme cüzdanlarını Zeynep Kesen’e teslim etti.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumNikah Dairesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.