Mutfağın da efendisi!

Mutfağın da efendisi!

admin
admin
15 Nisan 2020 Çarşamba 11:40
Mutfağın da efendisi!

Vedat REFAYELİ

Sürat Pateni antrenörleri Duygu Kan Belir ile eşi Adem Belir de bir süredir ‘Evde Kal’ çağrısına uyup evde kalanlardan..

Antrenör karı koca, uzun zamandır ayrı kaldıkları takımları ile yeniden biraraya gelmenin hasretini çekerken günlerini de evde kitap okuyarak, dizi film izleyerek ve yemek yaparak geçiriyorlar.

Aynı zamanda Sürat pateni Milli takım yardımcı antrenörü olan Duygu Kan Belir’e dün yemek işini nasıl yaptıklarını sorduğumda eşi Adem’in maharetine dikkat çekti.

Mutfağın artık eşinin kontrolünde olduğunu söyleyen Duygu Kan Belir, ‘’Adem sayesinde açıkçası mutfağa girmiyorum. Öylesine de kendini kaptırdı ki bana bir çorba bile yaptırmıyor, onu dahi kendisi yapar oldu. Hamur içi yiyecekleri dahil her yaptığı inanılmaz güzel ve de leziz. Mutfak sayesinde ben bile eşimi yeni yeni keşfediyorum. Bu kadar güzel yemek yaptığını görmesem inanmazdım.’’ dedi.

Anlaşılan Adem sadece evinin değil, mutfağın da efendisi...

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.