Muammer Ustaya da emir büyük yerden geldi!

Muammer Ustaya da emir büyük yerden geldi!

admin
admin
13 Mart 2019 Çarşamba 08:20
Muammer Ustaya da emir büyük yerden geldi!

Vedat REFAYELİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bıyık hassasiyetini artık bilmeyen yoktur. En son Milletvekili Mustafa Ilıcalı, İbrahim Aydemir, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve Vali Okay Memiş, Erdoğan’ın talimat da kokan ricası üzerine bıyık bırakmışlardı.

Geçtiğimiz günlerde Erzurum’a gelen Cumhurbaşkanı, yemek için girdiği Muammer Tanhaş’ın işletmesinde bir bıyık mevzusunu daha gündeme getirdi. Yakından tanıdığı Muammer ustayı bıyıksız gören Erdoğan, ondan bıyık bırakmasını istedi ve tıpkı Aziziye Belediye Başkanı Orhan’a dediği gibi ona da ‘’Dadaş bıyıksız olur mu?’’ diye de takıldı.

Muammer ustanın, mesleği icabı çok önceleri bıyığını kesmek durumunda kaldığını söylese de Cumhurbaşkanını ikna edemediği görüldü.

Editör

Son Güncelleme: 13.03.2019 07:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.