METEHAN ŞAHİNER “ESARETİM SENSİN”DE BAŞROLDE

Erzurumlu ünlü dizi oyuncusu Metehan Şahiner, Fox TV’de yayınlanan “Esaretim Sensin” dizsinin başrol oyuncularından biri oldu. İlk iki bölümü büyük ilgi gören dizide Kerim karakterini canlandıran Metehan Şahiner, performansı ile dizi eleştirmenlerinden tam not aldı.

admin
admin
01 Şubat 2017 Çarşamba 22:59
METEHAN ŞAHİNER “ESARETİM SENSİN”DE BAŞROLDE

Daha önce Show TV’de yayınlanan “Deniz Yıldızı” ve Fox TV’de yayınlanan “Unutma Beni” isimli dizilerde rol alan ünlü oyuncu Metehan Şahiner, bu kez bir dizinin başrol oyuncularından biri oldu. Fox TV’de yayınlanmaya başlayan “Esaretim Sensin” isimli dizinin başrol oyuncularından olan 23 yaşındaki Metehan Şahiner, başarılı bir grafik sergiliyor. Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü 3.sınıf öğrencisi Metehan Şahiner, ilk profesyonel dizi oyunculuğuna Fox TV’de yayınlanan “Unutma Beni” adlı dizi ile başlamıştı. 95 bölümde oynayan Metehan Şahiner, daha sonra Show TV’de yayınlanan “Deniz Yıldızı” adlı diziye transfer olmuştu. Yapımcı ve yönetmenlerin gelecek gördükleri Metehan Şahiner, bu kez Fox TV’de yayınlanmaya başlayan “Esaretim Sensin” isimli yeni dizide Kerim karakterini canlandırıyor. İlk iki bölümü büyük beğeni toplayan dizi, hafta içi hergün 18.00’de izleyicisiyle buluşuyor.

Metehan Şahiner’in gösterdiği performans dizi eleştirmenlerinden tam not alırken, hayran kitlesini de artırdı. Genç yaşına rağmen rolünü büyük bir ustalıkla gerçekleştiren Metehan Şahiner, geleceğin aktörleri arasına adını daha şimdiden yazdırdı.

Çekimleri Focus Film tarafından Ankara’da yapılan dizinin yönetmenliğini Hülya Özyıldırım ve Ayşe Tügen, yapımcılığını ise Nilgün Sağyaşar üstlendi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.