Maranki’nin bu çayı bizi bozar!

Maranki’nin bu çayı bizi bozar!

admin
admin
16 Nisan 2019 Salı 23:31
Maranki’nin bu çayı bizi bozar!

Vedat REFAYELİ

Erzurum Tanıtım Günleri için geldiğimiz Kocaeli’nde merkeze 15 kilometre uzaklıktaki SPA merkezi ve termal kaplıcası ile ünlü THE NESS Otel’de konakladık.

İranlı zengin turistlerin ağırlıklı olarak konakladıkları bu otel, bizim kaldığımız süre içerisinde aynı zamanda bir etkinliğe de ev sahipliği yapıyordu. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen çok sayıda kişi burada Ruhsal ve Bedensel Detoks programı için kampa girmişti. Kampı organize eden de çoğu kişinin TV programlarından tanıdığı ‘bitkilerin de efendisi’’ olarak tanınan ünlü hekim Ahmet Maranki hoca idi.

DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ile burada Maranki hocaya takıldık, fırsattan istifade bir seansını takip ettik. Tüketilen gıdalar ve sıvılar ile ilgili katılımcılara eğitim semineri veren Ahmet Maranki, burada ayrıca özel olarak kendisinin ürettiği bitki çaylarının methini yaptı.

Çayı çok tüketen ve günde en az ortalama 20 bardak çat tüketen bizler de Maranki’nin ücretsiz olarak dağıttığı çaylardan tattık. Ama ne yalan söyleyeyim, iki bardak o çayı içtikten sonra yine biz o bildiğimiz siyah çayları aradık!

Zaten Maranki hocaya da söyledik, bizi o bitki çayı bozar, her daim içemeyiz diye. Sanırım onca adamı toplayıp ikna ettiği, çayları kapış kapış edildiği halde bir bizi ikna edemedi Maranki hoca.

Ve sonunda anladık ki aslına en doğrusu elbette ki Maranki’nin çayı. Bir defa çok sağlıklı. Ama alışkanlık mıdır nedir, biz gene bildiğimizi okuduk. Siyah çay gibisi yok!

Editör

Son Güncelleme: 16.04.2019 23:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.