Mahmut Uçar’lar karıştı!

Mahmut Uçar’lar karıştı!

admin
admin
26 Mart 2019 Salı 20:12
Mahmut Uçar’lar karıştı!

Vedat REFAYELİ

Tanıdığım iki Mahmut Uçar vardı. Biri Sağlık Müdürü Mahmut Uçar, diğeri eczacı Mahmut Uçar. Zaman zaman her görüşmemizde bu isim benzerliği konusunu her iki Mahmut Uçar’a da açmış, kendilerinden bayağı bir serzeniş duymuştum.

Her iki Mahmut Uçar da isim benzerliğinden dolayı ilginç anlar yaşadıklarını söylüyor, zaman zaman tatlı hadiseler ile karşılaştıkları gibi tatsız olaylarla da muhatap olduklarından yakınıyorlardı.

Bu iki Mahmut Uçar, kadere bak ki bu defa siyasi platformda karşı karşıya geldiler. Sağlık Müdürü Mahmut Uçar AK Parti’den Yakutiye Belediye Başkan adayı olurken, eczacı Mahmut Uçar’ın eşi eczacı Canan Uçar da İYİ Parti’den Palandöken Belediye Başkan adayı oldu.

Siyasete girmeden önce isim benzerliğinden dolayı sıklıkla birbirlerini yadeden Mahmut Uçar’lar aynı karmaşayı şimdi de oy için çıktıkları sahada yaşıyorlar. İsim benzerlikleri dolayısıyla farklı iki partiden de ilginç şeyler duyuyoruz.

Galiba en çok sıklıkla duyduğumuz da ‘’Yakutiye’nin Belediye Bakan adayı Mahmut Uçar AK Parti’den, eşi Canan Uçar da İYİ Parti’den Palandöken adayı’’ yakıştırması. Görünen o ki her iki Mahmut Uçar’ın da ayrı ayrı partilerden ama ayrı insanlar olmasına rağmen çok hikaye daha duymaya devam edeceğiz.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.