Lahmacun totemi!

Lahmacun totemi!

admin
admin
25 Mayıs 2018 Cuma 11:00
Lahmacun totemi!

Vedat REFAYELİ

Şu veya bu sebeplerden dolayı Gazişehir ile oynanan Bursa’da ki final maçını bir çokları gibi ben de televizyondan izledim. BB Erzurumspor’un forma sponsoru olan Dayı’nın sahibi Zeki Arıcıoğlu’nun Beyazevler’de ki ofisindeydim o gün.

Erzurum Ajans’dan sevgili Turhan Bozkurt ve bazı dostlarla maçı izlerken, Dayı’nın bir yöneticisi aslında Erzurum’da her maç sonrası tesislere oyuncular yesin diye 100 adet lahmacun, 50 adet de ayran gönderdiklerini söyledi. Doğrusu bunun bir ‘totem’ olduğunu, bunun mavi-beyazlı oyunculara şans da getirdiğini belirtti. Hatta Erzurumlu oyuncular da her maçtan sonra tesislere gelir gelmez ilk önce önce ‘’Bizim lahmacunlarımız nerede?’’ diye sorar olmuşlar. Bence güzel bir alışkanlık.

Merttir zaten Zeki bey, iyi de yapıyormuş. Tam bu sohbeti yaparken Turhan Bozkurt bir espri yaptı, sizinle de paylaşmasam ölürüm. Dedi ki : Buradan şunu anlıyorum ki Demba Savage’ye kimse göstermiyor, gelen lahmacunlardan bir tane bile yememiş!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.