KOMŞUNUZ BİR TIK UZAĞINIZDA

Geçtiğimiz günlerde Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen Komşu Bul adlı sosyal ağ sayesinde insanlar artık komşularını rahatça bulabilecek.

24 Ocak 2014 Cuma 10:14
KOMŞUNUZ BİR TIK UZAĞINIZDA
Komşu Bul isimli sistem insanlara bulundukları noktaya en yakın yerdeki kullanıcıları göstererek iletişim kurma imkanı sağlıyor. Yetkililer kurulan sosyal ağ sayesinde kaybolan komşuluk kültürünün yeniden canlanarak yeni teknolojiye ayak uyduracağını dile getiriyor. 

Geçtiğimiz yıllarda internette geniş ses getiren Akraba Bulma Programı’nı geliştiren ekip tarafından geliştirilen Komşu Bul adlı sistem kullanıcıdan herhangi bir ücret talep etmeden komşuları buluşturmayı hedefliyor.

KARNIM ACIKTI ! MÜZİĞİN SESİNİ KISIN!

Projenin geliştiricelerinden Doğukan Ergüner sistem ile komşularınıza karnınızın acıktığından, kiralık daire aradığınızı; müziğin sesinden veya komşu çocuklarından duyduğunuz rahatsızlıktan, özel ders verme isteklerine kadar birçok şeyi duyurabileceğinizi belirtiyor. Projeye www.komsubul.com adresi üzerinden ücretsiz ve üyeliksiz olarak ulaşılabiliyor.

Editör

Son Güncelleme: 24.01.2014 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.