KILIÇ OĞULLARININ İLK MÜRÜVETİNİ GÖRDÜ

AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, oğulları Ömer Nasri, Ali Tayyip ve Kürşat’ın ilk mürüvetlerini gördü.

06 Temmuz 2013 Cumartesi 14:34
KILIÇ OĞULLARININ İLK MÜRÜVETİNİ GÖRDÜ
Palandöken Kayak Merkezi’ndeki bir otelde gerçekleştirilen düğün törenine AK Parti Erzurum Milletvekilleri Muhyettin Aksak, Fazilet Dağcı Çığlık, Adnan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Palandöken Belediyesi Başkan vekili Zafer Bülent Ergin, AK Parti il teşkilatı mensupları, sivil toplum kuruluşları başkanları ve çok sayıda davetli iştirak etti.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, “Oğullarım Ömer Nasri, Ali Tayyip ve Kürşat'ı aynı anda sünnet ettirmenin ve böyle güzel bir sünnet düğününde sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Bilindiği üzere her Müslüman erkek sünnet olarak erkekliğe ilk adımını atar. Sünnet düğünlerini yaptık ve erkekliğe ilk adımlarını attılar" dedi.

Editör

Son Güncelleme: 06.07.2013 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.