Kalamar hastası bürokrat!

Kalamar hastası bürokrat!

admin
admin
11 Nisan 2019 Perşembe 00:33
Kalamar hastası bürokrat!

Vedat REFAYELİ

TV proğramlarını ve gazetedeki haftalık yazılarını takip ettiğim ünlü gurme Vedat Milor, zevkler ve renkler kadar damak tadlarının da tartışılmayacağını söyler. Yerden göğe kadar haklıdır.

Mesela Erzurum mutfağına bayağı bir uzak olan ve damak tadı bize pek yabancı olan kalamar, özellikle Türkiye’de sıklıkla rastlanan bir deniz canlısıdır ve bunun da bağımlıları olacaktır. Bu Erzurum’da da olacaktır, doğaldır da. Geçenlerde bir işadamını ziyaretine gittiğimde Erzurum’da ki çok önemli bir görevde bulunan bir bürokratın inanılmaz kalamar bağımlısı olduğunu öğrendim.

İşadamımız, gittiği İstanbul’dan dönüşte o bürokratımız için uçak kargo ile 2 koli kalamar getirmiş. İşadamımız sürekli işinin olduğu her İstanbul dönüşünde o bürokratımıza o kalamardan getirirmiş. Her biri canlı kalamarlardan ne varki o bürokratımızın eşi pek memnun değilmiş. Çünkü onun tavası ve dolması pişerken bayağı bir koku oluyormuş ve o durum eşine bayağı bir eziyet veriyormuş!

Editör

Anahtar Kelimeler:
Kalamar Hastası Bürokrat!
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.