İBRAHİM ERKAL'E “KITLAMA ÇAYLI” DOĞUM GÜNÜ PASTASI

Fantazi müziğin ünlü sesi Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal, yeni yaşına dostlarıyla beraber doğum günü pastası keserek girdi.

13 Ekim 2014 Pazartesi 10:02
İBRAHİM ERKAL'E “KITLAMA ÇAYLI” DOĞUM GÜNÜ PASTASI
Yeni albümünde “Bi çay getir kıtlama” isimli bir Erzurum türküsü seslendiren çay tutkunu Erkal'e, üzerinde bir bardak çay bulunan bir doğum günü pastası hazırlandı. Sahne aldığı Cadde Bostancı Restoran'da üzerinde, Erzurumspor renkleri olan mavi beyaz motiflerin yanı sıra bir bardak çay ve kıtlama şeker bulunan pastayı sanatçı İbrahim Erkal ile dostları Erkan Salcı, Necmi Özakalın birlikte kesti. Dostları sanatçıyı tebrik ederek sağlıklı mutlu yıllar dileklerinde bulundu.

Oldukça mutlu olduğu gözlenen sanatçı Erkal, “Bu sefer iki defa doğum günü pastası kestik. İlk pastamızı Cuma günü sahne aldığım Kordon Restoran'da kestik, ikinci pastamızı da Cadde Bostancı'da keserek yeni yaşımıza girmiş olduk. Özenle hazırlanmış güzel pastamız da yeni albümle alakalı mesajlar verilmiş olması da ayrıca bir güzellik olmuş. Herkese çok teşekkür ederim. 10 Ekim 1967 den bugünlere geldik. Herkese sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 13.10.2014 10:03
Anahtar Kelimeler:
ErzurumIbrahim Erkal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ceylan memduhoğlu 2014-10-21 22:00:56

Seni seviyorum çok ibrahim Erkal