Hele tezele gardaş!

Hele tezele gardaş!

admin
admin
13 Kasım 2018 Salı 13:50
Hele tezele gardaş!

Vedat REFAYELİ

Daha 5 aylık süre olmasına rağmen aday adayları her geçen gün arta dursun, sosyal medyada ki paylaşımlar da hep seçim ve aday üzerine yoğunlaştı. Zaman zaman sıkıcı da olsa bazen de tebessüm ettiren paylaşımlar da olmuyor değil. Bunlardan birisini Recai Çelik paylaşmış.

Geçen dönem Saadet Partisi’nden Pasinler Belediye Başkan adayı olan Çelik, bu defa AK Parti’de karar kılmış ve bu partiden adaylık için müracaatta bulunmuş. Ankara’da Karayolları Bölge Müdürlüğü’nde görev yapan Recai Çelik, memleketi Pasinler’e de gelmiş ve seçim çalışmalarına başlamış bile.

Arkadaşlarıyla Pasinler’de seçmen ziyareti için gittiği kahvehanede kulis yaparken çekilen resmini güzel bir espriyle tamamlamış ki bana çok zekice geldi. O yüzden de hiçbir tarafgir duygusuyla hareket etmeden sırf zekice ve sıcak bir espri diye burada onun paylaşımını ben de sizinle paylaşıyorum: Hele tezele gardaş!

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumPasinlerRecai çelik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.