GENÇ YAPIMCI, ERZURUM’DA DİZİ ÇEKECEK

Üsküdar Yapım'ın kurucusu ve genç yapımcı Bülent Durgun memleketi Erzurum'da dizi çekmeyi planlıyor.

19 Ağustos 2014 Salı 09:59
GENÇ YAPIMCI, ERZURUM’DA DİZİ ÇEKECEK
Dizinin ön çalışmaları için Erzurum'a gelerek Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmeni ziyaret eden yapımcı Bülent durgun, desteklerini ve görüşlerini aldığını belirtti.
Sağlık Eski Bakanı Recep Akdağ'la ve İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın danışmanı Adnan Yazıcı ile de dizi için görüş alışverişinde bulunduğunu ifade eden Yapımcı Durgun, her ikisinin de dizi projesine olumlu baktığını söyledi.
Genç yapımcı Bülent Durgun, "Burada bizi mutlu eden öncelikle böyle değerli büyüklerin desteğidir. Özellikle Vali Altıparmak ve AK Parti il Başkanı Fatih Yeşilyurt diziyi çok önemsedi. Dizi için öneriler de bulunmaları da fazlasıyla mutlu etti bizleri. Takdir edersiniz ki sektörün kalbi İstanbul'da atıyor. Bu projelere genelde İstanbul'da imza atılıyor. Ama biz alt yapımıza ve projemize güvenerek neden Erzurum olmasın dedik ve yola çıktık. Erzurum Gerçekten Anadolu'nun Doğudaki sesi gibidir. Türküleriyle ezgileriyle sıcak kanlı dadaşlarıyla inşallah en yakın zaman da start vermeyi hedefliyoruz.” dedi.
Hazırlıklarının bitmek üzere olduğunu ifade eden Durgun, projenin TRT 1'de yayınlanmasını planladıklarını söyledi.
TRT 1'le görüşmelerinin devam ettiğini anlatan Genç yapımcı Bülent Durgun, "Üsküdar Yapım ailesi olarak bu diziyi Erzurum'da çekip TRT 1'de yayınlayacağız. Projemizde Erzurum'da tiyatro veya oyunculuk eğitimi almış arkadaşlarımıza da destek olmayı düşünüyoruz. Öncelik olarak çok yetenekli insanlarımız var. İnanıyorum şans verilirse yeni yüzlerde ekranlara kazandırılabilir. Erzurumlu yetenekleri dizide değerlendirip kazanmayı da hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 19.08.2014 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.