FAHRİ DOKTORALI DADAŞ KUAFÖRDEN ESTETİK TÜYOLAR

Türkiye’nin fahri doktora unvanlı ilk kuaförü olan Erzurumlu Harun Cici, 2017’nin saç trendleri için de tüyolar verdi.

admin
admin
01 Ocak 2017 Pazar 21:45
FAHRİ DOKTORALI DADAŞ KUAFÖRDEN ESTETİK TÜYOLAR
Bir çok Avrupa ülkesinde sayısız ödülün sahibi olan Saç Tasarım Uzmanı Harun Cici, 2016’yı 2017’ye bağlayan geceyi eğlenceli ve dolu dolu yaşayan hanımları düşünerek özel bir kreasyon hazırlamıştı. Türkiye’nin de sayılı kadın kuaförleri arasında gösterilen Cici, 2017’de kısa saçların yeniden moda olacağını söyledi. 2017’nin saçlarında doğal renklerin moda olacağını vurgulayan Cici, “Renklerde ombre veya krepe balyaj denilen, dipler koyu uçlara doğru daha açık daha naturel geçişlerle sıcak tonlar var. Moda birbirinin tekrarı gibi ama küçük nüanslarla fark ediliyor. 2017’nin trendlerinde kısa saçlar, daha doğrusu asimetrik saçlar var. Renklerde çok da değişiklik yok, sıcak tonlar var, doğal tonlar var. Doğaya dönüş dediğimiz olgu, modaya da yansımaya başladı” dedi.
Bunun yanı sıra ünlü kuaför Harun Cici, son zamanlarda yaşanan terör saldırıları ve ülke genelindeki kaostan ötürü yeni yılın yeni yıl havasında geçmediğini belirterek, “45 yıllık meslek hayatımda bu seneki kadar ekonomik ve sosyal durgunluk görmedim. Çok da doğal bir şey. Her gün şehit haberlerinin geldiği, annelerin ağladığı şu süreçte yeni yıl eğlencelerini kurum ve kuruluşlar iptal etti. Bu anlamda da sosyal hayatın ve ekonominin sekteye uğradığını görüyoruz. 2017 yılı umarım savaşsız, terörsüz, barış dolu, ekonomik ve sosyal hayatın canlandığı bir yıl olur” açıklamasında bulundu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.