ERZURUMLU SANATÇIDAN BELGESEL GİBİ KLİP

Erzurumlu sanatçı Ülkü Eyüpoğulları, ilk albümünde yer alan Erzurumlu türküsüne belgesel gibi klip çekti.

admin
admin
09 Temmuz 2016 Cumartesi 16:57
Erzurumlu sanatçı Ülkü Eyüpoğulları, ilk albümünde yer alan Erzurumlu türküsüne belgesel gibi klip çekti.
Tortumlu sanatçı ‘Ayrılmayalım’ isimli albümünde yer alan ‘Erzurumlu’ parçasına çektiği klipte adeta doğup büyüdüğü kentin tanıtımını yaptı. Klibinde Tortum Şelalesi, Rüstem Paşa Bedesteni, Çifte Minareli Medrese, Yakutiye Medresesinden görüntüler eşliğinde Erzurumlu türküsünü seslendiren Ülkü Eyüpoğulları’nın ilk klibi müzik kanallarında yayınlanmaya başladı.
Erzurum aşığı olduğunu söyleyen Ülkü Eyüpoğlu, “İlk albümümüzün çıkış parçası ‘Erzurumlu’ kıymetli sanatçı arkadaşım Erhan Erkal’a ait. Klipte Tortum Şelalesi, Taşhan, Çifte Minareli Medrese’de çekimler gerçekleştirdik. Klibimizin adeta mini bir Erzurum belgeseli gibi oldu” dedi.
Müzik dünyasına ilk adımını attığını söyleyen genç sanatçı, hemşehrilerinden destek beklediğini ifade etti. İddialı olmadığını ancak türkü söylemeyi çok sevdiğini, müzikte var olmaya devam edeceğini belirten Ülkü Eyüpoğulları, “Her sanatçı önce kendi memleketinden destek ister. Ben de Erzurumluların desteğini bekliyorum. Albümüz yeni çıktı. 4 eserden oluşuyor. Değişik bir şey olsun istedik. Bir halk müziği, bir fantezi, bir alaturka eser yer alıyor. Herkes sıkılmadan dinleyebilsin diye böyle bir çalışma yaptık” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 09.07.2016 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhammet aksakalx 2016-07-12 19:33:11

güneydoğu şehirleri için yazılmış bir güfte şarkı gibi duruyor bir tek ismi erzurum. erzurum musikisiyle yakından uzaktan alakası bile yok.

Avatar
Hakan 2016-07-11 17:34:17

bi kere dadaş için namus her şeyden önce gelir bu tip kliplere sahip çıkarak kime hizmet ettiğimizi düşünmemiz lazım sonra çoluk çocuğumuz bunlara özeniyor

Misafir Avatar
Nur 2019-07-03 17:33:35 @Hakan

haklısınız Bir dadaş için namus çok önemlidir ama bunu bilmeyen şerefsizlerde var

Beğenmedim! (0)