ERZURUMLU SANATÇI RECEP TAYYİP ERDOĞAN SEVGİSİNİ ŞARKIYA DÖKTÜ

Erzurumlu yerel sanatçı Doğu’nun Sesi Fasıl ekibi ve Doğu’nun Sesi Kültür Sanat Derneği Başkanı Yaşar Aytan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgisini yazdığı ve seslendirdiği şarkısıyla gösterdi.

admin
admin
24 Eylül 2016 Cumartesi 22:54
ERZURUMLU SANATÇI RECEP TAYYİP ERDOĞAN SEVGİSİNİ ŞARKIYA DÖKTÜ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini ifade eden Yaşar Aytan, darbe gecesi çok duygulandığı için böyle bir şarkı yazma ve seslendirme kararı aldığını belirtti. “Reis’in halkı sokağa davet etmesi bir kıtayı aklıma getirdi” diyen Aytan, “Sonra salalar verilince bir kıta daha yazdım. Bu hain girişimin ülkemiz ve milletimiz için büyük bir bela olduğunu düşünerek bir kıta daha kağıda döktüm. Böylece güzel bir insan için güzel bir şarkı ortaya çıkmış oldu.” dedi.
Youtube’da paylaştıktan sonra eserinin büyük beğeni topladığını ve inanılmaz geri dönüşler aldığını kaydeden Yaşar Aytan, “Özellikle Erzurum dışından çok arayanım oldu. Öyle ki Sırbistan’da yaşayan Türkler’den bile arayıp tebrik ettiler. Bu da benim gururumu okşadı. Reisimiz için, cumhurun başkanı için seslendirdiğim esere aldığım bu güzel dönüşler benim mutluluğumu bir kat daha artırdı.” ifadelerini kullandı.
Fasıl ekibi olarak da Erzurum kültürüne ve Erzurum’un tanıtımına büyük önem verdiklerinin altını çizen Aytan, “Bu konuda yetkililerimizden ve yerel yöneticilerimizden biraz ilgi ve biraz da destek bekliyoruz. Erzurum’un kültürünün, değerlerinin, türkülerinin ve geleneklerinin yaşatılması için kurduğumuz derneği fedakarlık göstererek, kendi imkanlarımızla yürütmeye çalışıyoruz.” diye konuştu.
Yaklaşık bir ay önce sosyal paylaşım sitesi Youtube’da paylaştığı Recep Tayyip Erdoğan şarkısına Türkiye’nin dört bir yanından tebrik ve takdir geldiğini sözlerine ekleyen Aytan, Erzurum’dan bir tek yetkili ve yöneticinin kendisini aramamasına da üzüldüğünü belirterek, sitemlerini dile getirdi. 

Son Güncelleme: 24.09.2016 22:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.