ERZURUMLU KUAFÖRLER BODRUM'A ÇIKARMA YAPTI

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde bu yıl ilki düzenlenen '1'inci Bodrum Uluslararası Saç Tasarım Yarışmaları ve Eğitimleri' etkinliği yüzlerce kuaförü bir araya getirdi. 14-17 Ekim arasındaki etkinlikte kuaförler hünerlerini sergilediler.

19 Ekim 2014 Pazar 14:08
ERZURUMLU KUAFÖRLER BODRUM'A ÇIKARMA YAPTI
Taner KILIÇ / İZMİR
 
Bodrum’da düzenlenen kuaförler yarışmasında İzmir’den katılan Erzurumlu ünlü kuaför Harun Cici ve Erzurum’dan katılan Kırıktarak bayan kuaförlerinin sahibi Ahmet Kemal Özerbaş yarışmada juri oldular. Jüri Başkanı ünlü kuaför Harun Cici, “Festivalimizin açılışında şu anda gerek ülkemizde gerekse de komşu ülkelerde çok ihtiyaç duyulan barış ve dostluğa dikkat çekmek istedik. Festival boyunca birbirinden usta kuaförler yeni trendlerle birlikte saç kesimi, topuz, boya ve renklendirme, makyaj ve türban tasarım alanlarında birbirleri ile yarıştılar. Turizm mevsiminin sonunda düzenlenen bu organizasyonun ilçeye renk getirdiğine inanıyoruz” dedi.
Jüri üyesi Vali Yardımcısı Kamil Köten ise, “Ülkemizde hemen her meslekten çok yetenekli ve elinin emeği ile geçinen ve ülke sınırlarını aşan sanatçılarımız insanlarımız var. Bugün Türkiye'de ve dünyada birçok ünlü sanatçının saç tasarımlarını kuaförlerimiz yapıyor. Barış mesajları veren festivalin hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 19.10.2014 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.