Erzurum’dan gitti, Almanya’yı salladı

Erzurumlu genç Almanya'da 2019 yılı erkek güzeli seçildi

admin
admin
17 Temmuz 2019 Çarşamba 21:47
Erzurum’dan gitti, Almanya’yı salladı

Almanya'da düzenlenen 26 yaş üstü güzellik yarışmasında (Miss Deutschland), Erzurumlu Kayhan Kılbaşoğlu, 2019 yılının en güzel erkeği seçildi.

Magdeburg kentindeki tarihi Festung Mark'da, MGO Komitee Miss Deutschland organizatörlüğünde gerçekleşen yarışmanın sunuculuğunu kentin tanınmış isimlerinden olan Holger Salmen yaptı. Üç kategoride yapılan yarışmaya, değişik eyaletlerdeki seçimlerde ön elemeleri geçen 26 yaş üstü 6 erkek güzeli ve 17 kadın güzeli adayı ile genç kız güzeli kategorisinden de 13 aday katıldı. Adaylar, 2018 Almanya güzeli Olivia Möller ve 2018 Almanya erkek güzeli Raphael Merkt, ABD'li oyuncu Vincend de Paulyer, Tatiana Genrich, Mahmut Karaton ve Rudi Omarve'nin yer aldığı 7 kişilik jüri heyeti karşısına çıktı.

TÜRKLER BİRİNCİ VE İKİNCİLİĞİ PAYLAŞTI

Heyecanlı geçen yarış sonunda erkek güzeli olarak Erzurum'un Karayazı ilçesinde doğan ve 2 yaşındayken ailesiyle beraber Almanya'ya göç eden Kayhan Kılbaşoğlu, 2019 yılı Almanya erkek güzeli (Mr. Doutchland) unvanını aldı. Aynı kategoride, Türk kökenli Semih Yüksel de ikinci oldu. Kadınlar kategorisinde ise birincilik ödülü (Miss Doutchland) Lena Stöcker'in (35) olurken, 2019 genç kız güzeli olarak da Philline Dubiel-Hahn (19) seçildi.

Yarışmada dereceye giren kişilere değişik ödüller verildi. 2019 yılı Almanya erkek güzeli seçilen Kayhan Kılbaşolu'nun, amatör olarak bazı kulüplerde futbol oynadığı öğrenildi.

Bielefeld'de yaşayan Kayhan, "Seçilmekten onur duydum. Bu unvanı bir yıl taşıyacağım için gururluyum" dedi. Kayhan, Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilecek 'Mister Universe' yarışmasında Almanya'yı temsil edecek.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.