ERZURUM’DA YENİ YILIN İLK BEBEĞİ 'MUHAMMET CAN'

Erzurum’da 2015’in ilk bebeği Muhammet Can oldu. İki kız çocuğu annesi olan 35 yaşındaki Halise Karaday 2015’in ilk dakikalarında bir de erkek çocuğu sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı.

01 Ocak 2015 Perşembe 00:52
ERZURUM’DA YENİ YILIN İLK BEBEĞİ 'MUHAMMET CAN'
Erzurum Nene Hatun Kadın Doğum Hastanesinde yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen Muhammet Can bebek hastane çalışanlarının da ilgi odağı oldu. Anne Halise Karaday, 2 kilogram 850 gram olarak dünyaya gelen ve 'Muhammet Can' adını verdikleri evlatlarının üçüncü çocukları olduğunu belirterek, 2015 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen erkek evladıyla büyük bir mutluluk ve sevinç yaşadıklarını söyledi.

Hastanede üçüncü kez torun sevinci yaşayan anneanne ise Muhammet Can adını verdiklerini torunlarının vatana millete hayırlı bir evlat olması temennisinde bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 01.01.2015 00:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.