Erzurum Milletvekili dünya evine girdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile Prof. Dr. Ünsal Ban'ın nikah şahidi oldu.

admin
admin
29 Nisan 2019 Pazartesi 08:30
Erzurum Milletvekili dünya evine girdi

Nikah merasiminin diğer şahitleri ise Ankara Hacı Bayram Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Tekin ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zakir Avşar olurken çok sayıda AK Partili isim yeni çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile Ankara Hacı Bayram Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ünsal Ban dünya evine girdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da yer aldığı nikah törenine eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Ankara Hacı Bayram Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Tekin, Ankara Hacı Bayram Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zakir Avşar, milletvekilleri ve seçkin bir davetli grubu katıldı.

ERDOĞAN NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Hacı Bayram Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Tekin ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zakir Avşar, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile Prof. Dr. Ünsal Ban'ın nikah şahidi oldu.

ZEHRA TAŞKESENLİOĞLU KİMDİR?

Zehra Taşkesenlioğlu, 1972'de Erzurum'da dünyaya geldi. Babasının ismi Masar, annesinin ismi Saide'dir. Uludağ üniversitesi İ.B.B.F'den mezun olduktan sonra Marmara üniversitesi'nde İktisat ana bilim dalında ve Bahçeşehir üniversitesi'nde AB İlişkileri alanında yüksek lisansını yaptı.

Amerika'da başladığı doktora çalışmalarına devam etmektedir. İtalya LUISS ile Center for European Studies ortaklaşa düzenlediği Düzenleyici Etki Analizleri ve Düzenleyici Reformlar konusunda uzmanlık öğrenimini 2010 yılında tamamladı.

MAYA Proje Yönetim sahibi ve Genel Müdürü olarak yerel yönetimler, kamu kurumları ve özel sektör için AB ve diğer uluslar arası projelerin hazırlanması ve uygulamasını, düzenleyici etki analizlerinin yapılmasını koordine ederken aynı konularda bu kurumlarda eğitimler vermektedir.

Birçok özel sektör kuruluşu için AB ve Dünya Bankasının ihalelerinin hazırlanması konularında teknik destek hizmet vermektedir.

İstanbul Ticaret Odası meclis üyeliğini yürüten Zehra Taşkesenlioğlu aynı zamanda TOBB DEİK Türkiye Ruanda İş Konseyi Başkanlığını görevine de devam etmektedir.

Birçok sivil toplum kuruluşunun yanı sıra iş dünyamız içinde önemli bir yere sahip olan MUSAİD ın da farklı sektör kurullarında yönetim kurulu üyeliğinide sürdürmektedir.

Zehra Taşkesenlioğlu, çok iyi derecede İngilizce, Swahili (Afrika Dili) ve az düzeyde Fransızca bilmektedir.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.