En çok güldüğüm nikah törenleri!

En çok güldüğüm nikah törenleri!

admin
admin
26 Eylül 2018 Çarşamba 08:35
En çok güldüğüm nikah törenleri!

Vedat REFAYELİ

Geçen gün anlattılar. Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile İbrahim Aydemir, katıldıkları bir nikah merasiminde nikah şahidi olmuşlar ve gelinle damattan en az 4 çocuk istemişler.

Daha haberi ilk duyduğumda güldüm tabi. Anlatan arkadaşa güvenmesem inanmayacağım ama o anlattığına göre doğrudur diye düşündüm. Bazen Fırfırik’de ‘’o kadar da değil yani’’ diye değerlendirilen buna benzer espiriler yapıyoruz. Gelin görün ki bizim espri diye yaptığımız şey aslında bazen gerçek.

Nikah şahidi olarak ne bileyim Recep Akdağ veya Selami Altınok’un filan gelin ve damattan böyle bir istekte bulunmasında anormallik yok. Ama iş Taşkesenlioğlu ile Aydemir’e geline değişiyor tabii. Nikah şahitliği yaptığı törende gelin ve damattan 4 çocuk isteyen her iki vekilimizin de esasında bekar olduğunu hatırlatmama bilmem gerek var mı?

Editör

Son Güncelleme: 26.09.2018 12:28
Anahtar Kelimeler:
ErzurumNikah
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.