Ejder’de ‘isli demlik’te çay!

Ejder’de ‘isli demlik’te çay!

admin
admin
03 Eylül 2019 Salı 22:49
Ejder’de ‘isli demlik’te çay!

Vedat REFAYELİ

Hayal kurmak güzeldir. Hele de kurduğun hayallerin gerçekleşmesi daha güzeldir. Kırarlar diye hayal kurmaktan da vazgeçilmez.

Kurduğum hayallerden biridir Erzurum’un en yüksek tepesi olan Ejder’e çıkmak, orada kahvaltı yapmak, koca bir gün geçirmek.

Tembelliğimden olsa gerek bu hayalimi çok da kolay gerçekleştirecek olmama imkan varken gerçekleştiremiyorum ve buna bayağı bir üzülüyorum.

Recai Emeç’in sevgili Memduh Tozoğlu ağabey ve arkadaş grubuyla Ejderin tepesinde yaptığı kahvaltıyı gösteren bu fotoğrafı görünce o hayalimi gerçekleştirme arzum iyice arttı.

Recai ağabey, arkadaş gruplarıyla hemen hemen her hafta Ejder’e tırmandıklarını ve uzun süre orada kaldıklarını anlatırken ne kadar keyifliydi anlatamam.

Öyle ya. Erzurum’da yaşayacaksın ve belli bir yaşa da gelmişliğin olacak, Palandöken’in doruklarına çıkmamışlığın olacak. Bir büyük eksiklik.

Allah nasip ederse en geç bir hafta içinde bu hayalimi gerçekleştireceğim.

Ve Memduh Tozoğlu’nun o ekibiyle Ejder’e tırmanacak, tertemiz hava eşliğinde isli demlikten çay içip Erzurum’a kuşbakışı bakacağım. İlla ki yapacağım bunu!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.