Devlerin aşkı büyük olur...

Devlerin aşkı büyük olur...

admin
admin
04 Şubat 2020 Salı 22:55
Devlerin aşkı büyük olur...

Vedat REFAYELİ

Kıymetini biz buradan çok bilmiyor olabiliriz ama Palandöken’in kıymetini bilen biliyor.

Sadece yerli ve yabancı kayakseverler değil, ünlü siyasi, sanatçı ve yatırımcılar da Palandöken diyor, başka bir şey demiyor.

Ulusal gazetelerin özellikle magazin sahifeleri artık Palandöken’de kayak yapan ünlülerin haberlerinden geçilmez olduğu gibi, dağımızın reklamı artarak devam ediyor.

Palandöken dağının en son ünlü konuklarından biri de Türkiye’nin önde gelen firmalarından Pınar’ın yönetim kurulu başkanı İdil Yiğitbaş oldu.

İstanbul’dan çıktığı Doğu Kars Ekspres tren yolculuğuna Erzurum’da mola veren İdil Yiğitbaş, eşi Ahmet Fahri Yiğitbaş ile günübirlik bir Palandöken keyfi yaşadı.

Onlara ev sahipliğini de Pınar’ın Erzurum başbayisi işadamı Sefa Yardımcı yaptı.

Birkaç saat hem kayak yapıp hem de gönüllerince Palandöken’in o renkli ortamını tadan İdil Yiğitbaş, bu gözde kayak merkezimize adeta aşık oldu.

Bir sonraki yıl çocukları ile birlikte uzun bir Palandöken tatili yapacağını söyleyen İdil Yiğitbaş, ‘’İsviçre’ye kayağa giderdik genelde. Ama Palandöken’i keşfedince artık yeni kayak mekanımız da belli oldu. Süper bir yer burası, çok beğendik. Aşık olmamak elde değil. Bundan sonra varsa yoksa Palandöken’’ dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.