ÇOMAKLI AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Ömer Çomaklı’nın oğlu Onur Çomaklı ile İnşaat Mühendisi Cengiz Gölcügezdi’nin kızı Mesude Gözcügezdi dünya evine girdi.

09 Eylül 2014 Salı 08:59
ÇOMAKLI AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Dedeman Ski otelde gerçekleşen düğün törenine, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran, Atatürk Üniversitesi Rektör Vekili M.Sait Keleş, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcıları, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, Anadolu ve Erzurum Çomoğluları Derneği Yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin Nikâhını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kıyarken, şahitliklerini Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Aslan ve Atatürk Üniversitesi Rektör vekili M. Said Keleş yaptı.

Çiftlerin birbirlerini hayat boyunca iyi anlamaları ve birbirlerini sürekli destek olmalarını gerektiğine vurgu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 çocuk isteğini hatırlatmayı ihmal etmedi. Daha sonra Başkan Sekmen, evlilik cüzdanını genç çiftlere vermek üzere Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan’a teslim etti.

Rektör Aslan, eşlerin birbirlerine et ile tırnak gibi kenetlenmeleri gerektiğini belirterek, çiftlere evlilik cüzdanlarını takdim etti.

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreni, kıyılan nikahın ardından takı merasimi ile son buldu.

Editör

Son Güncelleme: 09.09.2014 09:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer 2014-09-15 18:14:01

allah mesut bahtiyar etsin.

Avatar
Musa 2014-09-12 18:09:14

rabbim daim etsin.

Avatar
YAVUZ 2014-09-10 22:14:47

mutluluklar di̇leri̇m.

Avatar
Ahmet 2014-09-09 18:22:32

rabbim mesut eylesin.