Çok komik oluyorsunuz!

Çok komik oluyorsunuz!

admin
admin
10 Temmuz 2018 Salı 14:00
Çok komik oluyorsunuz!

Vedat REFAYELİ

Acaba sadece ben mi öyle düşünüyorum diyordum ama değilmiş. Meğer benim gibi çoğu kişi de BB Erzurumspor’daki imza törenlerinde oyuncu ve yöneticilerin kartal hareketine gülüyormuş!

Sanırım biraz da oradaki bizim arkadaşların talebi üzerine yapılan o hareketler sadece bana değil herkese komik geliyormuş. Yahu beyler! Tamam, BB Erzurumspor’un da ambleminde kartal var, bunu biliyoruz. Ama ne olur şu kartal hareketi yapmaktan, yaptırmaktan artık vazgeçin.

O işi Beşiktaş yapıyor ve açıkçası onlara çok da oturuyor. Ama Erzurum’da o iş olmuyor, farkında değil misiniz? Yapmak zorunda değilsiniz ki öyle bir hareket yapıp da komik duruma düşüyorsunuz. Bence o işe artık bir nokta koyun. İlle bir şey yapacaksanız başka bir şey yapın.

Belki siz o an için farketmiyorsunuz ama hareketiniz zorlama oluyor, sırıtıyor, oturmuyor, olmuyor, olamıyor!

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumKomik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alper Can 2018-07-10 22:13:28

Neresi komik? Sen komik görmek istiyorsun ondan. Saçmalamış yazar