Çiftler "08.08.2018"i seçince nikah salonları doldu

Erzurum'da evlenmek isteyen çok sayıda çiftin, 08.08.2018 tarihinde dünya evine girmek istemeleri nikah salonlarında yoğunluk oluşturdu

admin
admin
09 Ağustos 2018 Perşembe 08:50
Çiftler "08.08.2018"i seçince nikah salonları doldu

 

Erzurum'da, evlilik tarihlerinin özel bir gün olmasını isteyen çiftler, 08.08.2018 tarihinde hayatlarını birleştirdi.

Erzurum'da, evlilikleri için akılda kalıcılığı daha yüksek olan bol 8'li günü seçen 18 çift, Yakutiye Belediyesi Evlendirme Dairesinde mutluluklarının ilk adımlarını attı.

Daireye aylar öncesinden başvuru yapan çiftlere günün önemi ve yoğunluktan dolayı saat 08.00'dan itibaren nikah kıyarak hizmet veren belediye yetkilileri hizmeti saat 20.00'a kadar sürdürecek.

Yakutiye Belediyesi Nikah Dairesi'nde bazı nikahları Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut kıydı.

Melek Gül Keçelioğlu ve Okan Keçelioğlu çiftinin nikahını kıyan Korkut, çifte ömür boyu mutluluk, sağlık, huzur ve hayırlı evlatlar dileyerek genç çiftlere nasihatlerde bulundu.

Korkut, genellikle geline teslim edilen nikah cüzdanını damadın pozitif yaklaşımından dolayı gelin ve damada birlikte verdi.

Başkan Korkut, tören sonrası yaptığı açıklamada, yoğun bir gün olduğunu ve sabahtan beri nikah kıydıklarını söyledi.

Nikah için gelecek çiftlerin olduğunu bildiren Korkut, "Bugünün tarihi kalıcı ve özel bir tarih olması dolayısıyla, günün hafızalara kazınması için özellikle de gelin hanımlar damatların hafızalarına günü kazımaları için bugünü tercih etmişler. Bizler de nikahlarını kıydık. 18 çiftimizin nikahını kıyacağız. Genellikle bu tür tarihlerde yoğunluk yaşıyoruz. Bence müspet bir düşünce. Damatlar genellikle evlendikten sonra evlilik yıl dönümlerini unutuyor ben de unutuyorum ama kalıcı bir tarih olunca unutma şansları olmuyor." ifadelerini kullandı.

Damat Keçelioğlu, bugünü seçtikleri için mutlu olduklarını söyledi.

NİKAH DEFTERİNİ GÜLÜCÜKLE İMZALADI

Günün kolay hatırlanmasının kendileri için daha güzel olacağını anlatan Keçelioğlu, "Başkanımıza da nikahımızı kıydığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Bugünü inşallah hep güzel bir gün olarak hatırlayacağız. Bugünü kalıcı olması sebebiyle özellikle seçtik çünkü özel bir tarih. Mutluyuz. Deftere imza atarken gülücük koydum. Bir ömür boyu mutlu olabilmek için bunu bir ömürlük imzaladım." dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.