Çantasını emekliye ayırdı!

Çantasını emekliye ayırdı!

admin
admin
03 Eylül 2019 Salı 22:44
Çantasını emekliye ayırdı!

Vedat REFAYELİ

Avukat Faruk Terzioğlu, Erzurum’da isim yapmış, tanınırlığı yüksek olan bir avukattır.

Renkli kişiliğiyle çoğu kesimin de dostluğunu kazanmış olan Faruk Terzioğlu, özellikle hazırcevaplılığı ile de Erzurum’da yedeği olmayan adamlardan biridir.

Bugün Erzurum’da yaşayan en eski ve tecrübeli avukatlardan olan Faruk ağabeyi 40 yıl önce ilk avukatlığında aldığında kullandığı çantasına bugün dahi gözü gibi bakıyor.

Binlerce dava dosyasını koyduğu çantasını kilitli kasasında saklayan Faruk ağabey, çantasının yarım aşıra dayanan bir dönemin de tanığı olduğunu söylüyor..

‘’Çantam da benim gibi eskidi. Ama çantam olmasa dahi ben halen daha iş yapabiliyorum. Emekli olan çantam oldu, ben değil’’ diyen Faruk ağabeyi, Erzurum’da hukuk müzesi kurulması halinde çantasını ancak oraya bırakabileceğini belirtiyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.