BÜYÜK AŞK BİTTİ, ORTALIK KARIŞTI

Erzurum’da 3 yıl önce arkadaşları ile gezmek için kiraladıkları otomobilin kaza yapması sonucu yatalak olan 22 yaşındaki Emre Dalmış ile ailesinin karşı çıkmasına karşın evlenen 19 yaşındaki Nevra Dalmış’a yardım için Erzurum ve İstanbul’da konser düzenleyen sanatçı Güler Kahraman “Biz Nevra'nın aşkına sahip çıkmak adına böyle bir organizasyon içerisine girmiştik. Ancak Emre'nin ameliyat olma durumunun olmadığını ve eşinden ayrılacağını öğrenince parayı Kaymakamlığa teslim ettik” dedi.

14 Aralık 2012 Cuma 19:14
BÜYÜK AŞK BİTTİ, ORTALIK KARIŞTI
İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden sanatçı Güler Kahraman, konser organizasyonu ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Emre'nin durumunda yüzlerce insan bulunduğunu ancak kendisiyle her şeye rağmen evlenmeyi kabul eden ve büyük bir fedakarlık ortaya koyan Nevra’nın aşkına sahip çıkmak adına böyle bir organizasyon içerisine girdiklerini anlatan Kahraman, Emre”nin ameliyat olabilme ihtimalinin olmadığı ve eşinden ayrıldığını öğrenince organizasyondan çekildiklerini belirtti.

Yardım organizasyonunun sadece konser ile alakalı olmadığını Emre’nin ameliyatı için kendilerine söylenen 200 bin TL’nin konser programı ile karşılanmasının mümkün olamayacağını bildiklerini ve onların seslerini duyurabilmek adına Erzurum ve İstanbul’da iki ayrı konser programı tertiplendiğini dile getiren Kahraman, “Emre’nin organizasyon öncesi ve sonrasındaki davranışları ve doğru bilgiler vermemesi bizi zor durumda bıraktı. Konserden 3 gün sonra Emre’nin ameliyat olamayacağını ve Nevra’nın da baba evine döndüğünü öğrenince biz organizasyondan çekildik” diye konuştu.

Konser programı öncesi ve sonrasında Emre’nin ihtiyaçları için kendisine 5 bin 780 TL nakit ödeme yaptıklarını ifade eden Güler Kahraman, “Konser sonrası elimizde kalan 18 bin 675 TL’yi de kendisine vermeyi planlıyorduk. Ancak hem sağlıkla ilgili durumu ve hem de eşinden ayrılması sebebiyle aldatıldığımızı düşünerek parayı İlçe Kaymakamlığımıza teslim etmeyi uygun bulduk. Erzurum’da gerekli mercilere başvurarak durumu kendilerini de anlattık. Tamamen iyi niyetlerle çıktığımız bu yolda yaşadığımız hayal kırıklığı ekip arkadaşlarımızı ziyadesiyle üzdü. Erzurum ve İstanbul’daki organizasyonlarda kişisel dostluklarımızı kullanarak kendilerini en iyi şekilde ağırladık. Hatta tedavi sürecinde görüştüğümüz işadamlarımız vardı. Ancak bugün gelinen noktada bütün çalışmalarımızı sonlandırarak konser organizasyonunda elde edilen parayı bugün İlçe Kaymakamlığına teslim ederek takdiri kendilerine bıraktık” diye konuştu.

Organizasyon komitesinde yer alan Metin Taş ise, iyi niyetle başladıkları yardım organizasyonunda yaşadıkları durumdan dolayı büyük bir üzüntü duyduklarını ifade etti.

Nevra, ölümüne sevdiği ve tekerlekli sandalye üzerinde kocalığa kabul ettiği Emre’den boşanmak için geçtiğimiz hafta Aile Mahkemesi’ne dilekçe vermişti.

Editör

Son Güncelleme: 14.12.2012 19:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2012-12-15 17:17:26

medya yı ve kaymakamlığı bile yalanlarınıza alet ediyorsunuz bu işin içinden nasıl çıkacaksınız acaba para hesapta duruyor kaymakamlığa fln verildiği yok hepsi yalan bunların yakında hersey meydana çıkacaktır...