Bu okulun öğrencilerine bayılıyorum!

Bu okulun öğrencilerine bayılıyorum!

admin
admin
01 Mayıs 2018 Salı 10:42
Bu okulun öğrencilerine bayılıyorum!

Erzurum Sabancı İlköğretim Okulu, son yıllarda yaptığı farklı etkinlikleri ile dikkat çeken bir okul. Geçen ay Afrin etkinliği yapan ve okul bahçesinde düzenlenen törenle ‘Ordumuzun yanındayız’’ mesajı veren Sabancı İlköğretim Okulu öğrencileri, dün de ayrı bir etkinlikle gönüllerde taht kurdular.

Öğrenciler, Öğretmenleri Ahmet Turan Uzunoğlu, Çiğdem Ardahanlı ve Hacer Ateş nezaretinde Mili Egemenlik Haftası münasebetiyle önce Atatürk Evi’ni ziyaret etti, atanın yatağına karanfil koydu, şiir okudular. Daha sonra Şehitliği ziyaret eden öğrenciler, burada da şehitlere dua etti, onları hayırla yadettiler, vefalarını gösterdiler. Bu öğrencilerin bir başka durağı da Kongre binası oldu. Milli mücadelenin başlangıç yeri olan kongre binasında düzenlenen programa da iştirak eden öğrenciler, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasını dolu dolu geçirdi, yine bir farkındalık ortaya koydular.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Sabancı Okulu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.