Bu kuaför çocuklara özel…

Erzurumlu genç girişimci Fatih Demirbağ, Yakut Plaza’da açtığı ve Dandini Çocuk Kuaförü ismini verdiği işyeri ile bir ilke imza attı. Demirbağ, sadece çocuklara kuaförlük hizmeti veriyor.

admin
admin
28 Ağustos 2017 Pazartesi 09:03

Erzurum’da çocuklara özel kuaför açıldı. Genç girişimci olan kuaför Fatih Demirbağ tarafından açılan kuaför çocuklara özel hizmet veriyor. Türkiye’de sayıları bir elin parmağını geçmeyen çocuk kuaförlerinden biri olan Demirbağ, Yakut Plaza’da açtığı çocuk kuaföre ile Erzurum’da bir ilke imza attı. Dandini ismini verdiği kuaföründe önce çocukları tıraş etmeye başlayan Fatih Demirbağ, hedefinin Dandini erkek ve Dandini bayan kuaförünü de açarak, aile boyu hizmet vermek olduğunu söyledi. Koltukları hareket edebilir oyuncak arabalardan oluşan işyerinde, duvarları da çizgi film karakteriyle süsleyen genç girişimci, oluşturduğu mini çocuk oyun alanı ile de küçükleri tıraş ederken aynı zamanda da eğlendiriyor. Küçük çocukların hoşlanmadığı işlerin başında gelen tıraş olmayı, eğlenceli hale getirmeyi başaran Fatih Demirbağ, hedeflerini paylaştı.

ERZURUM’DA BİR İLK…

13 yıldır kuaförlük yaptığını ifade eden Demirbağ, askerden geldikten sonra hizmet sektörleriyle ilgili araştırmalar yaptığını ve şehirde olmayan bir iş kurmaya karar verdiğini ifade ederek, “Yaptığım araştırmada Türkiye’de çocuk kuaförü sayısının oldukça az olduğu tespit ettim. Erzurum’da da bir ilk ve tek olan çocuk kuaförünü açtım. Açtığımız günden itibaren başta sosyal medya olmak üzere, çeşitli mecralarda duyurular yaptım ve çocuklu ailelerin ilgisini çekmeyi başardım. Sadece çocuklara yönelik hizmet verdiğimizi duyan aileler büyük ilgi gösteriyor.” dedi.

ÇOCUKLAR DA MUTLU, AİLELER DE…

Askere gitmeden önce de kuaförlük yaptığını aktaran Fatih Demirbağ, “Çocukluğumdan beri bu mesleği yapıyorum. Daha önce çalıştığım işyerlerine gelen çocukların saçlarını kestirmekten korktuğunu ve bu durumun aileler için de artık kabusa dönüştüğünü gözlemledim. Askerden geldikten sonra açtığım işyerimde sadece çocuklara hizmet vermeye başladım. Burada çocukları tıraş ederken, aynı zamanda onları eğlendiriyoruz. Çocuklar için bir çok ayrıntıyı düşündük. Aileler de bu durumdan büyük keyif alıyor. Çocuklar tıraş olurken oynuyor ve eğleniyorlar. Aileler için güzel bir bekleme salonu açtık. Şehrimiz için güzel bir hizmet olduğu kanaatindeyim.” ifadelerini kullandı.

ÖNCE RANDEVU!

Anne-babaların da bu durumdan oldukça memnun olduğunu kaydeden Fatih Demirbağ, çocuk kuaföründen haberdar olan velilerin randevu alarak adeta sıraya girdiğini kaydetti. 0-15 yaş arası çocuklara hizmet verdiğini de hatırlatan Demirbağ, “En büyük mutluluğumuz, çocukların kuaföre gitmesini artık kabus olmaktan çıkardık. Bizim için zor bir iş olsa da çocukların tıraş olurken eğlenmelerini görmekten keyif alıyoruz. Müşterilerimizin memnuniyetlerini ifade etmeleri ayrıca mutluluğumuzu katlıyor.“ dedi.

Fatih Demirbağ, 20-25 bin arası masraf yaparak çocuk kuaförünü açtığına da vurgu yaparak, müşteri memnuniyetini esas alan hizmet odaklı çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 28.08.2017 09:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.