Bir Didem kalmıştı, o da gidiyor!

Bir Didem kalmıştı, o da gidiyor!

admin
admin
16 Ekim 2018 Salı 08:10
Bir Didem kalmıştı, o da gidiyor!

Son günlerde sıklıkla yaşadığım şeylerden oldu. İşte bir yandan üzüleceğim, bir yandan da sevineceğim bir haber daha. TRT Erzurum Radyosu sanatçılarından Didem Dilara Duman da tıpkı bir çokları gibi Erzurum’dan ayrılıyor.

Büyük bir ihtimalle önümüzdeki aydan itibaren onu artık TRT’nin Ankara Radyosu sanatçısı olarak göreceğiz. Zaten o da giderse TRT’nin Erzurum’da kadrolu tek sanatçısı kalmamış olacak. Zira son emeklilik furyasında Kenan Tuna, Yıldız Savaş Demirkol, Sevim Salar, Sema Kaya ve Raci Alcan ayrılmış, Didem tek sanatçı olarak kalmıştı.

Özellikle son zamanlarda TRT’nin Çocuk ve Gençlik korolarının oluşmasında büyük rol oynayan ve bu uğurda 10 yılını veren Didem gibi bir sanatçının da gidiyor olması elbette ki üzdü beni. Ama bir yanım da eğitmen tarafı da olan böylesine değerli özel bir sesin Ankara’da daha da gelişeceğini ve geniş kitlelere ulaşıp popüleritesini artıracağını düşündükçe seviniyor.

Yakından tanıdığım eşi sevgili Murat da yine başkente, TRT Avaz’a gidiyor. Şimdiden onlara yeni Ankara yaşamlarında başarı ve mutluluklar diliyorum. Dilerim Didem’in üzerlerine titrediği o korolar emin kollara emanet edilir, hem o sanatçı adayları hem de Erzurum Radyosu kazanır..

Onu, şair Fatma Naz’ın yazdığı bir şiirle uğurlayalım. Bembeyaz karların bittiği yerde /Baharla birlikte yetişir çiğdem /Umudun kör olup yittiği yerde/ Derdine râm olup çileyim Didem!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.