Bir de ithal diyorduk!

Bir de ithal diyorduk!

admin
admin
26 Eylül 2018 Çarşamba 08:30
Bir de ithal diyorduk!

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli’nin katıldığı bir düğünde bar oynadığını görünce, ne yalan söyleyeyim şaşırdım. Sanırım benim gibi çoğu kişinin de onun bar tutarken, hele de hançer barı oynarken görüntülerini ilk gördüğünde şaş kalmış, şaşa kalmıştır!

Hakkında ‘’İthal aday’’ yakıştırması yapılan, benim de adını ilk milletvekili adayı olarak gösterildiğinde duyduğum Naci Cinisli’nin hem de bar bilen bir Erzurumlu olarak şimdi karşıma çıkması şaşırtmasın da ne etsin? Şimdi o kalkıp da ‘’ Bar bilmeyen ben Erzurumluyum demesin’’ derse acaba ben dahil, kaç kişimizin yüzü kızaracak?

Öteden beri eksikliğini hep hissettiğim bar konusunda benden daha iyi bir Erzurumlu olarak gördüğüm Naci Cinisli’den, en azından hakkındaki önyargımdan dolayı özür diliyor, ona vekilliğinde başarılar diliyorum. Haa, bu arada hayatımda ben Naci Cinisli’yi 2 defa gördüm, ikisinde de Halk Oyunları Derneği’nde gördüm.

Eski bir barcı olan Cinisli’yi, iki defa sürekli takıldığım Halk Oyunları’nda görmem demek ki tesadüf değilmiş, o nu da anlamış oldum.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.