A.Ü’DEN KIPIR KIPIR BAHAR ŞENLİĞİ

Atatürk Üniversitesi 2014 Bahar Şenliği 13 Mayıs saat:20.00’da Mustafa Ceceli konseri ile başlayacak.

13 Mayıs 2014 Salı 11:29
A.Ü’DEN KIPIR KIPIR BAHAR ŞENLİĞİ
Üniversite Stadyumunda gerçekleşecek olan konserin halka açık ve ücretsiz olacağı belirtilirken, 4 gün sürecek olan şenlikler kapsamında çok çeşitli etkinliklerin de yapılacağı öğrenildi. 

İLLÜZYONİST KIVANÇ VE BURAK DA GELİYOR

Etkinlikler arasında Türkiye’nin tanınan illüzyonistlerinden olan Burak ve Kıvanç’ın da gösteri yapacağı bildirildi. 14 Mayıs saat 20.00’da Kültür Merkezinde gerçekleşecek olan gösterinin de ücretsiz olduğu, 15 Mayıs saat 20.00’da ise 9.Kolordu Bölge Bando Komutanlığının yine Kültür Merkezinde konser vereceği açıklandı.

KONSERLER DEVAM EDİYOR

Etkinlikler arasında 16 Mayıs saat 20.00’da Atlas Müzik Topluluğundan Erdal Akkaya ile İspanyol sanatçı Jerenimo Maya’nın standyumda düzenleyeceği konser de şenliklerde yer alırken, son gün saat 20.00’da da Halk oyunlarından oluşan geleneksel kültür gösterisi gerçekleştirileceği kaydedildi.

PASCAL NOUMA DA GELİYOR

Üniversiteli öğrencilerin gönülleriyle eğlenecekleri şenliklere ayrıca sürpriz bir isim olarak Beşiktaş’ın efsanevi futbolcusu Pascal Nouma da konuk olacak. Nouma’nın 16 Mayıs saat 16.00’da üniversiteli gençlerle bir araya geleceği öğrenildi.

OYUNLAR YARIŞMALAR TURNUVALAR

Oldukça dolu ve renkli etkinliklerin yapılacağı Bahar Şenliklerinde , konser ve gösterilerin yanı sıra oyun parklarından oluşan çeşitli oyunlar, yarışmalar, turnuvalar, sanatsal ve kültürel etkinlikler, öğrenci kulüplerinin etkinlikleri ve sponsor firma etkinlikleri de yer alacak.

ÖDÜL TÖRENİ DE YAPILACAK

Bahar şenliklerinin 17 Mayıs cumartesi günü saat 17.00’da sportif ve kültürel alanlarda dereceye giren öğrencilere ödül vermek için düzenlenen törenle son bulacağı, akşam saat 20.00’da ise halk oyunlarıyla bitiş etkinliği yapılacağı belirtildi.

Editör

Son Güncelleme: 13.05.2014 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.