Askerlik anılarını siz bir de Sevimli’den dinleyin!

Askerlik anılarını siz bir de Sevimli’den dinleyin!

admin
admin
09 Ocak 2018 Salı 16:20
Askerlik anılarını siz bir de Sevimli’den dinleyin!

Vedat REFAYELİ

Birkaç erkek biraraya geldiğinde, hele de sohbet koyuysa, adettendir, illa ki askerlik anıları da anlatılır. Biri anlattığında öbürü de mutlaka kendi yaşadığı bir-iki anıyı anlatmadan edemez. Kısa da olmaz nedense bu askerlik hatıraları, zaman zaman sıksa da hep uzar da uzar.. Bazen sıkar. Çünkü işin içinde abartı da olur ve bu da hemen fark edilir! Ama bu askerlik anılarını anlatan Prof.Dr.Serdar Sevimli ise doyamazsın dinlemelere, çeker illa ki seni. GATA’da askerlik yapan Prof.Dr.Sevimli’yi dinledik bir akşam, askerlik anıları öyle olur. Dolu dolu, tadından doyulmuyor.

Hele de bu askerlik anılarını anlatırken içinde eski Cumhurbaşkanlarımızdan Kenan Evren ile dönemin Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ geçiyorsa, yeme de yanında yat! Kenan Evren’in GATA’da yatarken tedavisinde yardımcı olan ekipten Prof.Dr.Sevimli, o kadar şey yaşamış ki anlatırken hem bir şeyler öğreniyor hem de yaşananlar karşısında kahkahaya boğuluyorsun. Sevimli hoca sadece bu GATA’da ki anılarını kitap yapsa satışından elde edeceği gelirle daha doktorluk yapmasına gerek kalmaz. O kadar yani! Haa bu arada, Prof.Dr.Sevimli’den ‘son durumu’ hakkında bilgi alıyoruz. Eskiye oranla morali gayet yerinde ve şöyle diyor: Canımı sıkan bazı olaylar vardı ama taraflarla oturduk prensip anlaşmasına vardık. Erzurum’dayım ve işimin başındayım, severek yapıyorum, bir yere de gitmiyorum.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.