ANGOLA’DAN ERZURUM’A GELEN EKİP, İGLO KAFESİ İÇİN KOLLARI SIVADI

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Erzurum’da Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezinde çalışmalar yapmaları için Angola’dan getirttirilen özel teknik ekip, Türkiye’nin en büyük İglo kafesini yapmak için kolları sıvadı.

19 Şubat 2014 Çarşamba 13:04
ANGOLA’DAN ERZURUM’A GELEN EKİP, İGLO KAFESİ İÇİN KOLLARI SIVADI
Türkiye’nin sayılı kayak pistlerinden birisi olan Konaklı Kayak Merkezinde Türkiye’nin en büyük 6 metre yüksekliğinde kardan İglo Kafesi yapılacak. Angola’dan gelen yabancı ekip, İglo kafenin yapımına başladı. Daha çok Eskimoların bir kısmının sürekli olarak ya da av sezonlarında geçici olarak yaşadığı sıkıştırılmış kardan ev (İglo) Konaklı’ya görsel bir güzellik katmasının yanı sıra kafe olarak da hizmet verecek.
İglo kafenin tamamlanmasından sonra Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak’ın katılımıyla hizmete açılacağını belirten Angoralı teknik ekipten Christion Batailla, “İglo Kafe ilk olarak bizim ülkemiz Angola’da yapılmış. Biz de Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezinde çalışmalarda bulunmak üzere Erzurum’a geldik. İglo kafeyi de yakın zamanda bitireceğiz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 19.02.2014 13:22
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAngolaIglo Kafesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.