Amma abarttın Danilo!

Amma abarttın Danilo!

admin
admin
05 Kasım 2020 Perşembe 07:31
Amma abarttın Danilo!

Vedat REFAYELİ

Hemşehrimiz Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV 8’de yayınlanan proğramında Mehmet ve Soner Şefler işle birlikte görev alan İtalyan şef Danilo Zanna, tam bir cağ kebap aşığı çıktı!

Hürriyet’in Kelebek yazarı Hakan Gence ile hafta sonu yayınlanan bir röportajını okudum Danilo’nun, cağ kebap ile ilgili sözlerini hem beğendim hem de çok abartılı buldum.

Sempatik şef, Hakan Gence’nin ‘’Karşı koyamadığın Türk yemeği hangisi?’’ sorusuna, ‘’Cağ kebabı’’ cevabını vermiş.

‘’Cağ kebabı varsa ölürüm’’ diyen Danilo’yu buraya kadar anladım.

Ama peşine röportajda ifade ettiği şu cümleyi fazlasıyla abartılı bulduğum.

‘’ En son 36 şiş yedim’’! Açıkçası ne yalan söyleyeyim, sayısız cağ kebap yiyeni duydum filan ama Danilo’yu hiç sanmıyorum.

Yine de dediğini kabul ediyor ve bir Erzurum kebabı olması için cağın reklamını yapmasından mutlu olduğumu söylemek isterim.

Bu arada, 36 şiş cağ kebabı yediğini söyleyen Danilo Zanna’nın bu cağı nerede yediğini merak ettim, İstanbul Eyüp Sultan’da Cağistan adlı işyeri olan Ahmet Ağırman’ı aradım sordum.

‘’Sizin orada mı yedi?’’ diye sorduğumda, ‘’Hayır, bizim burada yemedi, nerede yediğini bilmiyorum. Ama yemeğe davet ederim, gelmesini çok isterim. Bu konuda Acun Ilıcalı da yardımcı olursa sevinirim’’ diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 05.11.2020 22:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.