ADLİYEDE BAŞLAYAN AŞK DÜĞÜNLE TAÇLANDI

Erzurum Adliyesinde duruşma sırasında tanışan avukatlar Muhammet Yasin Kocaman ile Handan Çeliker, mutluluklarını düğünle taçlandırdı.

08 Ağustos 2014 Cuma 12:57
ADLİYEDE BAŞLAYAN AŞK DÜĞÜNLE TAÇLANDI
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan avukat Muhammet Yasin Kocaman ile Mersin Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitiren Handan Çeliker, Erzurum adliyesinde geçtiğimiz yıl göreve başladı. Birlikte duruşmalara giren ve aşık olan her ikisi de 25 yaşındaki genç avukatların düğünü Doğu Anadolu Kongre Merkezinde yapıldı. Düğün törenine Muhammet Yasin Kocaman ile Handan Çeliker'in yakınları ve arkadaşları katıldı. Gelinin nikah şahitliğini Antalya'da savcı olan amcası Haki Çeliker ile Erzurum'un ünlü avukatlarından Erol Gür yaparken, damadın şahitleri de İŞKUR'da şef olan Köksal Tiryaki ile Timurhan Gür oldu. Genç çiftin yakınları gece boyunca dahs edip halay çekerek eğlendiler

Tahirhan-Periza Çeliker çiftinin 6 çocuğundan 2'ncisi olan Handan Çeliker gece boyunca kardeşleri Tarık, Ayşegül, Sibel ve ikiz olan Hasan ile Hüseyin Çelikerle birlikte doyasıya eğlendi. Pasta kesimi sırasında gözleri dolan baba Tahirhan Çeliker "Handan ilk evlendirdiğim çocuğum. Onun mürüvvetini gördüğüm için çok mutluyum. Umarım kızım ve damadım evliliklerinde de mesleklerindeki gibi adaletli olurlar. Allah bir yastıkta kocaltsın" dedi.

Editör

Son Güncelleme: 08.08.2014 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.