Acun niye geldi?

Acun niye geldi?

admin
admin
13 Kasım 2018 Salı 14:00
Acun niye geldi?

Acun Ilıcalı o gün Kasımpaşa maçına geldiğinde açıkçası kimse BB Erzurumspor’u desteklemek için gelmiş oluğunu çok düşünmedi. Geliş sebebinin gerek Büyükşehir’e ve gerekse ETÜ rektörlüğüne adı geçen amcası Mustafa Ilıcalı’ya destek vermek olduğu düşünüldü. Zira Mustafa Ilıcalı’nın hem Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını istediği hem de boşalması beklenen ETÜ Rektörlüğünü hayal ettiği bir sır değil. Biraz da, ‘bayram değil, seyran değil, eniştem beni niye öptü?’diye düşünüldüğü için herkes Acun’un o ziyaretinin arkasında bir şey aradı. Çok da konuşuldu. Doğru ya da yanlış. Ama durum bu. Peki, eğer öyleyse, yani yeğen Ilıcalı amcası Mustafa Ilıcalı Büyükşehir Başkanı ya da Rektör olsun diye Erzurum’a gelmesi, Erzurumspor’u destekleyeceği açıklaması yapması gerekli bir şey mi? Bence hayır! Kaldı ki ben Acun gibi ‘cin’ bir şov insanının sırf amcası bir yerlere gelsin diye bütün bunları yapmaya gerek duymaz. Bu şekilde zaten amcasını başkan ya da rektör edemeyeceğini o da bilir. Zannım odur ki eğer Acun amcası Mustafa Ilıcalı’ya destek verecekse bunu Erzurum’a gelerek yapmaya bile gerek duymaz. Direkt gider Ankara’da o işin etkili isimleriyle oturur, halleder. Laf aramızda sırf sempatikliği yüzünden de Mustafa Ilıcalı’nın Acun’un sayesinde başkan ya da rektör olması öyle sanıldığı gibi kolay da olmasa gerek!

NOT: Dilerim Acun Ilıcalı BB Erzurumspor için verdiği destek sözünü hayatiyete de geçirir ve onu daha Antalya maçında oyuncuların üzerinde yazılı forma reklamlarından anlamış oluruz!

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumAcun Ilıcalı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.