Abartma artık Müdürüm!

Abartma artık Müdürüm!

admin
admin
19 Haziran 2018 Salı 14:05
Abartma artık Müdürüm!

Vedat REFAYELİ

Kendisi de beni tanır, ne denli samimi olduğumu da sanırım bilir. Cemal Almaz’ın Kültür Müdürü olmasına sevinenlerden birisiydim. Kaldı ki Kültür Müdürlüğü gibi çok önemli bir makam, uzun süre de boş kalmıştı ki, Cemal Almaz ismi oraya ‘cuk’ oturmuştu.

Müdür olduktan sonra hele de sahada yaptıklarını görünce bu sevincim bir kat daha artmıştı. Maşallah arı gibi. Özellikle heyecanına bayılıyorum. Kültür Merkezi, Kütüphane ve Müze inşaatları için bir işçi gibi çalıştığını da yakından biliyorum. Erzurum’da kültür ve sanatsal faaliyetlerin gelişmesi için elinden geleni de yapıyor. Özellikle amatör tiyatro sanatçılarına ne denli sıcak olduğunu da biliyor ve görüyorum.

Bayramda da sahnelenen Bilal Tavlak ve ekibinin oynadığı Eyvah Sevirem oyununda rol de almış, bundan keyif duyduğumu da kendisine bizzat iletmiştim. Ama ne varki, geçtiğimiz günlerde eski ramazanların konu alındığı bir proğramda padişah kıyafeti giyip sahneye çıkmasına çok sıcak bakamadım! Ne bileyim, belki de sadece bana o görüntü biraz soğuk geldi. Orada sevgili müdürüm biraz şova mı kaçmış ne? Tamam, amatör oyunlarda kısa rollerde oynasın, yumurta tokuştursun, hatta o geleneklerin yaşatılması için aşık bile oynasın ama o nihayetinde bir bürokrat, padişah kıyafetiyle sahnede ne işi var?

O zaman sormazlar mı adama, neyin peşindesin hocam?

Editör

Anahtar Kelimeler:
Cemal Almaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.