15 TEMMUZ GAZİLERİ PALANDÖKEN’DE KAYAK YAPTI

Erzurum Palandöken Kayak Merkezi Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivaline (EYOF) saatler kala doldu taştı. 15 Temmuz Gazileri de kayak yaparak güneşin ve karın tadını çıkardı.

admin
admin
12 Şubat 2017 Pazar 11:22
15 TEMMUZ GAZİLERİ PALANDÖKEN’DE KAYAK YAPTI

EYOF’a az bir süre kala Palandökene gelen yerli turistler kayak ve kızak yaparak karın tadını çıkardı. Güneşli bir havada kayak yapan vatandaşlar, doyasıya eğlendi. EYOF için Erzurum’a gelen 15 Temmuz Gazileri de Palandöken’de kayak yaparak keyifli saatler geçirdi. 15 Temmuz’un en genç Gazilerinden olan 9 yaşındaki Batuhan Çetiner, “O gece hep beraber Vatan Caddesine çıktık. Sonra birden bire koluma kurşun geldi ve yaralandım. Hastaneye gittik kolum 25 gün alçıda kaldı.” diye konuştu.

EYOF daveti üzerine Erzurum’a geldiklerini belirten Ankara 15 Temmuz Gazileri Derneği Başkanı Ferhat Emre, “15 Temmuz gecesi de reisimizin davetiyle sokaklara çıktık. Bu işgalden ülkemizi kurtardık. Bizler darbeye alışık insanlar değiliz hiç görmedik darbeyi. Böyle bir şeyin başımıza geleceğini bilmiyorduk. Halk olarak bunun üstesinden gelen. Tankları, topları büyüğümüzle, küçüğümüzle durdurduk. Yaralarımız iyileşti. Çok daha güzel günler gelecek inşallah. Bugün EYOF için davetliyiz.” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.